Tap, storseier og to nye landskamper

Sebastian Stokke og Elias Solberg var på banen i begge Norge G15 sine kamper mot Sverige. Den siste vant de norske guttene 7-1.

Både Solberg og Stokke startet da Norge tapte ufortjent 3-1 i tirsdagens første av to kamper under landslagssamlingen i Lofoten. I den kampen ble de to Ull/Kisa-spillerne byttet ut etter henholdsvis 65 og 72 minutter.

Torsdag tok guttene revansje da de overkjørte Sverige og vant 7-1. Sebastian Stokke startet kampen som venstreback og var nest sist på Norges femte scoring, før han ble byttet ut like før slutt. Elias Solberg kom innpå etter en drøy time.

Landslaget har vært i Hålogaland siden forrige søndag. Det har blitt gjennomført treningsøkter, møter og sosiale tiltak for teambuilding. På onsdag var det norske laget ute på fisketur og fikk over ti kilo fisk.

– Vi har hatt det helt fantastisk her oppe. Klubbene har lagt til rette og lokalbefolkningen har vært nysgjerrige og støttende. Gutta var på fisketur i går og hadde en fin teambuildingøkt. Totalen gjør at vi er kjempefornøyd med denne samlingen, sier G15-trener Jan Peder Jalland til fotball.no.

Les sak på Norges Fotballforbunds hjemmesider her!

Annonse fra Obos-ligaen: