Tax Free Norway ny draktsponsor for Ull/Kisa  

Høyrearmen på Ull/Kisa-drakta skal de kommende tre årene prydes med Tax Free Norway-logoen, etter at de nå blir med som draktsponsor.

Ullensaker-bedriften Travel Retail Norway blir en av Ull/Kisa Fotballs mest betydelig partnere.

– De kom inn som samarbeidspartner i løpet av fjoråret og vi er veldig fornøyde med at de nå øker omfanget på sin avtale med oss. Dette er et sterkt signal om at vi er attraktive, også for nye bedrifter som vil inn i vårt nettverk, sier markedssjef i Ull/Kisa Fotball Andreas Aalbu.

– Taxfree handler om å skaffe inntekter til lokalsamfunn over hele Norge ved å skape arbeidsplasser, skape store inntekter til staten eller støtte klubber. Det å kunne bidra inn i Ull/Kisa er viktig for oss og ikke minst for alle våre medarbeidere som bor i kommunen, sier administrerende direktør i Travel Retail Norway, Tore Hov. 

Alle har et forhold til taxfreen på Gardermoen, og i flyplasskommunen Ullensaker blir nå den profilen styrket.

Bak Tax Free Norway finner man det norske selskapet Travel Retail Norway som har drevet taxfreebutikker og Travel Value-butikker ved Avinor sine største flyplasser siden 2005. I dag har de butikker på flyplassene i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kristiansand. Hovedkontoret er på Oslo Lufthavn.

Se oversikten over bedriftene i vårt sponsornettverk her!

Annonse fra Obos-ligaen: