Thea og Erik – årets forbilder

Erik Rieber-Mohn og Thea Constance Reinertsen fikk BDO-prisen i forkant av årsmøtet til Ull/Kisa Fotball onsdag.

– Det er svært hyggelig å dele ut en slik pris. Eirk og Thea går foran som svært gode forbilder på sine lag i Ull/Kisa Fotball. De er flotte ambassadører for klubben, behandler med-, motspillere og dommere med respekt, bidrar sosialt og stiller opp om det er noe, sa daglig leder Cato Strømberg da han overrakte et gavekort på 5000 kroner til hver av dem.

Bakgrunnen for BDO-prisen er fra jubileumsfesten i fjor. Da fortalte Jan Anders Aalborg i BDO at de fremover ønsker å dele ut en pris til en jente og en gutt som fremstår som årets forbilde, hvert år.

I nominasjonen heter det følgende:

BDO-prisen – Årets forbilde tildeles ei jente og en gutt i alderen 13 til 19 år som gjennom fotballsesongen utmerker seg som en viktig bidragsyter i å skape fotballglede, mestring og utfordringer for alle, i en klubb som skaper fotballstolthet på Jessheim og Øvre Romerike.

Spilleren er opptatt av å skape begeistring, danne vennskap, være en lagspiller og skape trygghet i alle ledd i vår klubb.

Kriteriene er som følger:

Respekt:
Spilleren har de riktige holdningene ovenfor andre. Med- og motspillere, dommere, trenere, lagledere, klubben, klubbens eiendeler og fair play.

Likeverd:
Spilleren har evne til å inkludere alle og bidrar til at alle blir behandlet rettferdig, gjøre de rundt seg litt bedre med et positivt kroppsspråk.

Toleranse:
Spilleren er flink til å akseptere at ingen er like og at det alltid finnes ulike meninger, men samtidig har mot nok til å si ifra når noen opptrer i strid med klubbens retningslinjer og verdier.

Trivsel:
Spilleren er opptatt av at alle skal føle trygghet nok til å være den beste utgaven av seg selv – på banen, men også utenfor banen.

Annonse fra Obos-ligaen: