Thomas Folke Løvdal ny daglig leder i Ull/Kisa Fotball

Ny daglig leder er ansatt. Velkommen til Thomas Folke Løvdal.

For svært mange på Jessheim er nok Thomas allerede et kjent fjes. Han kommer fra jobben som senterleder ved SATS Jessheim, hvor han har vært siden 2011, som både mellomleder og senest daglig leder. Til sammen har han 24 år i SATS-systemet (tidligere Elixia).

43-åringen bor i Nes med familien, men er født og oppvokst på Skjetten. Nå gleder han seg stort til å begynne i Ull/Kisa i januar. 

– Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball. Dette blir en drømmejobb for meg og er noe jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier Folke Løvdal.

Se videointervju med han nederst i saken.

– Ull/Kisa er en stor fotballklubb, som vi skal få enda større og enda råere. Jeg håper å lage litt struktur og få ting på den måten som jeg vil ha det på. Ikke for at jeg skal være noe bedre enn andre, men for at jeg skal sette mitt trykk på det sånn at man er i OBOS-ligaen i 2024 og ikke i 2. divisjon, fortsetter han.

For å få til det må næringslivet på Jessheim med.

– Der skal jeg bidra med det jeg kanskje er aller best på. Det er å skape miljø og en god ramme for de menneskene som er rundt meg.

Styreleder Trond Ivar Johansen sier følgende om ansettelsen.

– Vi er glade for at vi nå har landet en daglig leder. Thomas er en frisk og positiv kar med ledererfaring, som vil komme inn med et stort engasjement. At rollen nå er besatt er svært viktig for planleggingen av 2023.

Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen inn i rollen som daglig leder og gleder oss til å bli enda bedre kjent med han.


Annonse: