Til topps i prestisjefylt ungdomsturnering

Ull/Kisas JU14-lag vant Flint Micasa Cup denne helgen.

Cupen er en tredagers pinseturnering i Tønsberg for lag i klassene G14 og J14, som arrangeres under prinsippet multinivåturnering. Hovedmålet for denne turneringsformen er at alle lag skal få mange kamper mot andre lag med samme ferdighetsnivå. 

2008-gjengen deltok med to lag blant jentene og et blant gutta.

Alle tre lagene fikk matchet seg tøft gjennom hele turneringen, og for det beste JU14-laget ble det til slutt turneringsseier.

Etter to seire og to uavgjortkamper innledningsvis, tok jentene seg til A-sluttspillet og etter hvert semifinale, hvor de møtte vertsnasjon Flints andrelag. Den kampen ble vunnet 2-0.

I finalen ventet Flint 1 og Ull/Kisa trakk det lengste strået med 2-1-seier etter scoringer av Mynte Lia Fredriksen og Tina Martinsen Larsen. Verdt å merke seg er det også keeper Marie Rises turnering. Baklengsmålet i finalen var det eneste hun slapp inn på de ni kampene laget spilte i Tønsberg.

Guttenes ene lag vant fire kamper og tapte fire kamper. En av oppgjørene var for øvrig mot skotske Aberdeen (1-7-tap), som til slutt slo RB Leipzig på straffespark i finalen.

Annonse: