Tom Nordlie

Tøff test på stadion lørdag

Tom Nordlies opprykksjagende Skeid gjester Jessheim stadion til treningskamp lørdag 14. juli, klokken 14.00.

Oslo-laget spiller i 2. divisjon, avdeling 2, og har i likhet med Ull/Kisa-troppen hatt noen dager fri. I sin siste kamp før sommerpausen, 23. juni, slo Skeid hardtsatsende Arendal 1-0 på bortebane og leder med det avdelingen ett poeng foran KFUM Oslo. Også Hødd og Kjelsås følger poenget bak, og det ser ut som om det er de fire lagene som skal kjempe om en opprykksplass og en kvalifiseringsplass om kvalik.

Skeid står med pene 6-5-0 etter de 11 spilte serierundene og har kun sluppet inn fem scoringer. Det er med andre ord en tøff motstander som venter Ull/Kisa i treningskampen, som gir en fin oppladning inn mot Nest-Sotra i serien igjen om en drøy uke.

Martin Trøen slutter seg til Kisa-troppen når treningene begynner igjen onsdag kveld, og kan få sin uoffsielle debut i Ull/Kisa-drakten. Ellers viste perioden inn mot ferien en del meget positive tegn fra de som har vært ute.

Christian Aas har fått tid og fikk flere fotballtreninger under beltet før sommeren. Han regnes nå som 100-prosent kampklar. Også Jan Tore Amundsen og Ole Kristian Langås deltok på mesteparten av øktene før ferien.

Espen Bjørnsen Garnås strakk et bånd i ankelen i cupkampen mot Bryne, og er trolig ikke klar for kamp før i starten av august. Han er i skrivende stund eneste mann som er indisponibel mot Skeid.

Kampstart på Jessheim stadion lørdag 14. juli er klokken 14.00. 

FOTO I SAKEN: Anders Vindegg, Skeid

Annonse fra Obos-ligaen: