Tre vellykkede Ullproffen-dager

Over 200 fotballspillere i alderen 12-15 år har vært med på Ullproffen denne uken, som igjen ble en suksess.

Jessheim Stadion, Idrettsparken og anlegget ved Skogmo har vært fylt opp av gutter og jenter i forbindelse med Ullproffen mandag, tirsdag og onsdag.

Fotballskolen er et spisset talentutviklingstiltak vi i Ull/Kisa Fotball arrangerer sammen med Akershus Fotballkrets hvert år, og starten på Ullproffen har sin opprinnelse helt tilbake til 90-tallet.

2022-utgaven var spekket med trenerinnslag fra Ull/Kisa Fotball, kretsen, samt en rekke andre bidragsytere.

Utviklingsleder Kjetil Haga har fått mange gode tilbakemeldinger på de tre dagene.

– Over 200 deltakere, flere og bedre trenere enn noen gang og mange gode bidragsytere på alle områder. Det betyr mye for de vi har med å gjøre at ting gjøres skikkelig og derfor er det veldig gledelig at både profilerte trenere fra høyere nivå og våre egne dyktige ungdomstrenere har lagt sin sjel i dette oppdraget, sier Haga.

IMG_1460.JPEG
Gunnar Halle under Ullproffen 2022.

Igjen, takk til deltakere og bidragsytere nevnt under:

Akershus Fotballkrets: Arild Sundgot og Tommy Olsen

Norges Fotballforbund: Kent Bergersen og Gunnar Halle

LSK: Toni Ordinas

HamKam: Tom Dent

Grorud: Johan Gjønnes Nilsen

Eidsvold Turn: Vegard Hokstad

Strømmen IF: Kasey Wehrman

Gjerdrum IL: Mathias Roås

Rælingen: Henning Holt

Ull/Kisas A-lag: Steffen Landro, Mats-Andre Kaland, Fredrik Vestgård, Jan Gisle Berger, Stefan Hagerup, Christoffer Gjertsen, Abdisalam Ibrahim og Steffen Jenssen.

Ull/Kisas damelag: Ingeborg Løvli

Ull/Kisa Fotballs utviklingsavdeling: Kjetil Haga, Jan Åge Leonsen Sandviken, Toana Aliassi, Espen Solberg, Espen Nystuen, Geir Magnussen og Erlend Aas.

Børre Lien Hansen og Marina Albrigtsen har levert strålende administrativt samt slik at deltakerne har fått mat og drikke. I tillegg har spillere fra U16- og U19-gruppene bidratt med organiseringen og som assistenttrenere på feltet.

Annonse: