Trekker frem tydelighet som nøkkelen

Steffen Landro har vært gjennom en uke som Ull/Kisa-trener. Her får du fire minutter med status på prosjekt overlevelse i OBOS-ligaen 2021.

– Hektisk. Mye å sette seg inn i, mange å hilse på. Men det viktigste har vært å sette i gang noen prosesser på banen og det føler jeg vi har fått gjort, innleder Steffen Landro i sin oppsummering av oppstarten på Jessheim Stadion.

Mandag for en drøy uke siden takket han ja til jobben med å trene Ull/Kisa ut 2021. Onsdag hadde han sin første treningsøkt med spillerne og tirsdagens trening ble hans sjette økt på sju dager.

– Jeg tror ganske mye sitter i hodet. Det handler om å sette opp en plan og å gjøre det så enkelt som mulig. Fotball kan veldig fort bli komplisert, men hvis du er tydelig og har enkle ting å forholde deg til, så tror jeg sjansen er enklere for å snu det, sier Landro på spørsmål om hva som skal til for å stoppe den vonde trenden før landslagspausen.

Han leder Ull/Kisa for første gang i kamp mot Åsane på lørdag. Deretter venter et fryktelig hektisk kampprogram, med Jerv, Stjørdals-Blink, HamKam og Strømmen på de 16 påfølgende dagene.

– Knallhard innsats. Vi må spille kamper fullt ut, vi må ofre oss hver eneste gang. Så må vi stole på at vi får som fortjent til slutt, og da handler det om å gjøre seg fortjent til å vinne nok kamper, sier Steffen Landro på hva som skal til for å berge plassen med Ull/Kisa.

Se hele videointervjuet under.


Annonse: