Trenerteamet på plass for Ull/Kisa

Ull/Kisa Fotball har blitt enig med Mats-Andre Kaland og Jan Åge Leonsen Sandviken. De fortsetter som Hovedtrener og Ass Hovedtrener ut sesongen 2023.

Vi i Ull/Kisa Fotball har blitt enige med Mats Andre Kaland og Jan Åge Leonsen Sandviken at de tiltrer rollene som Hovedtrener og Assisterende Hovedtrener for A-laget. 

I første omgang gjelder dette ut sesongen 2023. 

Ull/Kisa fotball og spillergruppa er veldig fornøyd med de siste to ukenes innsats og spiller glede. Vi ser alle frem til en positiv høst for Ull/Kisa Fotball. 

Dette er en mulighet som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Kaland. Selv har han toppspillererfaring og har sittet nå 1,5 år som assistent på dette nivået. 

Videre vil Jan Åge Leonsen Sandviken være kampleder for vårt U23 lag i 4 divisjon foruten som assisterende Hovedtrener. Sandviken er glad for å få muligheten i "egen" klubb og han kjenner godt til våre yngre lokale spillere.

Jan Åge Leonsen Sandviken.
Jan Åge Leonsen Sandviken.


Daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Thomas F Løvdal, sier vi som en klubb er meget positiv til det som har skjedd etter avgangen til Steffen Landro. Så dette er den løsningen spillere, administrasjonen og styret som alle stiller seg bak. 

Nå venter en utfordrende høstsesong, men det er veldig mye positivt å se frem mot. Det er fortsatt mange poeng å spille om. 

Så kom på kamp i høst og støtt laget. 

Neste hjemmekamp er toppkampen mot Tromsdalen førstkommende søndag 6 august klokken 1600.

Annonse: