Det nye kunstgresset på Jessheim stadion er klart, og innvies mot Strømmen 2. påskedag.

Treningstider i påsken

Jessheim stadion er åpent fra 12.00 til 18.00 hver dag, men noen lag vil trene innenfor tidsrommet. Her får du oversikt.

Vi tilrettelegger nå for treninger for alle ungdoms-lag som ønsker dette gjennom resten av påsken, før vi setter ting mer i system rett etter påske. Alle økter skal foreløpig gjennomføres på Jessheim Stadion, da vi føler at vi har mer kontroll på gjennomføringen der enn ute på de kommunale anleggene.

Dette vil vi trolig også justere etter påske og slippe opp for muligheter til trening på IPK/ Skogmo. Vi ønsker nå i første omgang at alle lagene i ungdomsfotballen (13 og eldre) kommer i gang, før vi tar opp aktiviteten i barnefotballen. Dette fordi det er lettere å kontrollere de litt eldre i forhold til smittevern. Det er også viktig for oss at det ikke skilles på nivå i forhold til hvilke spillere som får mulighet til å trene i denne perioden, kun på alder. 

Følgende lag har foreløpig satt opp treningstid i påsken:

Skjærtorsdag: Ingen
Langfredag: U14 fra 12.00-14.00, G16 fra 16.00-18.00.
Påskeaften: G19 fra 11.00-13.00
1.påskedag: Dame A-lag fra 12.00-14.00, U19/ rekrutt fra 14.00-16.00, Jenter U15 fra 16.00-18.00.
2.påskedag: G16 fra 16.00-18.00, Jenter U17 fra 18.00-20.00.

Dersom flere lag ønsker tid i påsken er det bare å ta kontakt. Utover organiserte treninger vil stadion være åpen mellom 12 og 18 i påsken for egentrening. 

Det vil ikke bli gitt noen tilgang til garderobeanlegg eller innendørs-arealer, og banene vil være merket opp i 6 soner når dere kommer. Vær nøye med ankomst og hjemreise, slik at reglene følges også da. Slusa vil ikke være åpen, inngang gjennom porten sør for hovedtribunen. Oppmøte ferdig skiftet, og kun 5 minutter før trenings-start da vi ikke ønsker at de forskjellige lagene møtes på vei inn og ut av stadion. Vi kan altså ha maks 24 spillere på en økt (6 soner a 4 spillere). 

Viktige smittevernregler i fotballen:
- Alltid minst to meter avstand mellom spillere (ikke tillatt med kamper/ dueller)
- Maks 5 deltakere pr gruppe (4 pluss trener)
- Ikke lov med headinger
- Unngå å ta ballen i hendene.
- Vær nøye med håndvask og hygiene før og etter.
- Ikke spytt eller blås nese på treningsområdet.
- Ingen hilsing, high five eller annen fysisk kontakt.
- Spray baller med sprit før og etter bruk (setter frem flaske utenfor inngang til slusa)
- Headinger er ikke tillatt.
- Spillerne håndterer ikke utstyr, dette utføres av trener. 
- Ikke delta på trening ved antydning til sykdom.

PS! For å få keepere til å få trent litt med ball, kan dere dedikere en bestemt ball til de, vaske den grundig med sprit og kun bruke denne ballen på keepertreningen (alltid hansker på, som også vaskes før og etter). Anbefales at denne ballen merkes. Utespillere kan da ikke involveres i denne treningen.

Annonse fra Obos-ligaen: