Ull/Kisa Fotball + adidas = 2020

Vi er meget stolte av å offentliggjøre vår nye utstyrsleverandør. Ull/Kisa Fotball og adidas inngår samarbeid fra 1.1.2020. Samtidig forlenges også samarbeidet med G-Max Jessheim.

– Vi er utrolig stolte over å offentliggjøre denne avtalen. Vi har hatt et langt og godt samarbeid med Umbro i mange år, men landet på at det nå er riktig å inngå avtale med en ny leverandør. adidas tenker langsiktig, og i avtalen inngår det blant annet at alle lagene i Ull/Kisa Fotball skal over på adidas-drakter til sesongstart 2020, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball Cato Strømberg.

Stian Filtvedt i adidas Norge sier følgende om den fem år lange avtalen med Ull/Kisa Fotball.

– Vi er stolte av å i dag kunne offentliggjøre samarbeidsavtalen som er inngått med Ull/Kisa Fotball og G-Max Jessheim for sesongen 2020 og årene fremover. Vi i adidas jobber for å forsterke vår posisjon i klubbmarkedet nasjonalt, derunder også Romerike, og Ull/Kisa Fotball er i så henseende en fantastisk klubb og partner å få med på laget.

– Klubben er spennende av mange grunner; geografisk beliggenhet, sin store breddeavdeling og ett spennende flaggskip i OBOS-ligaen for å nevne noen.

Forlenger med G-Max

– Vi takker klubben for tilliten, ønsker Ull/Kisa Fotball velkommen til adidas-familien og gleder oss stort til å se Jessheim stadion preges av gule og grønne striper de neste årene, sier Stian Filtvedt.

Sentral i distribusjonen av det nye adidas-utstyret blir også G-Max Jessheim (som i løpet av 2020 blir Intersport). I tillegg til avtalen med adidas forlenger også G-Max Jessheim og Ull/Kisa Fotball samarbeidet, som allerede har gått over mange år.

– Vi ser det som svært attraktivt og spennende for klubbmedlemmer at de får benytte en sterk merkevare som adidas i sin nye klubbkolleksjon. Vi er utrolig stolte av samarbeidet vi har hatt over mange år og gleder oss til reisen sammen videre, sier varehussjef Erling Narmo.

Historien bak de tre stripene

Den tyske utstyrsgiganten bør ikke trenge noen voldsom introduksjon, men vi kan dra litt historie likevel. adidas AG er selskapet som produserer treningstøy og utstyr, og består også av merkevaren Reebok i tillegg til adidas.

adidas ble stiftet 18. august 1949, men historien om de tre stripene går lenger tilbake i tid.

Det var da Adolf Dassler lagde sitt første skopar i 1920 historien startet. Han var en aktiv friidrettsutøver, og lagde skoene da han ønsket spesialsko for de ulike friidrettsøvelsene. Det endte med at han ble kjent for sine lette løpesko, og produksjonen ble etter hvert satt i system. Broren Rudolf Dassler ble med i produksjonen i 1924, men i 1948 gikk de to hvert til sitt.

Rudolf startet Puma, mens Adolf altså startet adidas.

adidas har draktavtaler med flere av verdens største fotballklubber. Bayern München, Real Madrid og Manchester United, for å nevne noen. I norsk Eliteserie er det kun Rosenborg som har avtale med adidas, mens man i OBOS-ligaen har KFUM Oslo og Skeid. Fra 1. januar er også Ull/Kisa Fotball en adidasklubb.

adidas5
Stian Filtvedt fra adidas, daglig leder i Ull/Kisa Fotball Cato Strømberg og Erling Narmo fra G-Max Jessheim.

 

Annonse fra Obos-ligaen: