Ull/Kisa Fotball med ny spennende akademiløsning

Vi er svært stolte av å presentere et helt nytt samarbeid rundt vårt fotballakademi.

Utviklingsleder Kjetil Haga har siden i sommer jobbet med et akademisamarbeid, som kort fortalt går ut på at Ull/Kisa Fotball-trenere gjennomfører tilsvarende akademi som vi kjører selv på Jessheim stadion, i andre klubber.

Nå er de første avtalene på plass, og vi kan dermed offentliggjøre at samarbeidet med Frogner og Kløfta blir enda tettere.

– Vi er veldig stolte av å lansere et samarbeid som dette. En fin måte for oss som klubb å bidra med ytterligere kompetanse til klubbene tett på oss. En flott måte å bygge tettere broer ut mot våre venner i de andre klubbene i nærområdet, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.
 
Frogner IL holder til et kvarters tid unna Jessheim og var første klubb som signerte den nye akademiløsningen. Der vil den ha oppstart allerede på nyåret. Sammen ved våre naboer i Kløfta vil de altså leie inn trenerkrefter og hele akademiløsningen fra Ull/Kisa til flere akademi-økter hver uke, samt diverse andre trenerforumer og samlinger som skal gjennomføres. 

Avtalene er i første omgang ettårig, men alle parter har naturligvis ambisjoner om et langsiktig og fruktbart samarbeid.

– Ved å jobbe tettere med klubbene rundt oss håper vi å kunne bidra til å forbedre fotball-skoleringen til barn og unge i vårt nærområde samtidig som klimaet klubbene imellom blir enda bedre. Vi har hatt et godt samarbeid med Frogner de siste par årene med gode hospiteringsordninger for spillere som har hatt behov for litt ekstra utfordringer, og er sikre på at dette opplegget vil være bra for alle parter, sier utviklingsleder Kjetil Haga.

Jan Åge Leonsen Sandviken og Toana Aliassi skal drifte Ull/Kisas Fotballakademi på Jessheim, i Frogner IL og i Kløfta IL.
Jan Åge Leonsen Sandviken og Toana Aliassi skal drifte Ull/Kisas Fotballakademi på Jessheim, i Frogner IL og i Kløfta IL.

Jan Åge Leonsen Sandviken vil ha hovedansvaret for gjennomføringen og får med seg Toana Aliassi. Begge disse to går nå inn i heltidsstillinger i Ull/Kisa Fotball, med akademi-driften som en sentral del av arbeidsoppgavene.

Les mer om Jan Åge og Toana her!
 
PS! Fotballakademiet er et treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen 7-12 år. Dette er et ekstra tilbud til spillere uavhengig av klubbtilhørighet. På akademiet jobber vi med systematisert ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

Bilde øverst i saken: Jan Åge Leonsen Sandviken (akademileder Ull/Kisa Fotballakademi, f.v.), Ilan Olav Bolstad (Frogner IL), Cato Strømberg (daglig leder Ull/Kisa Fotball) og Kjetil Haga (utviklingsleder Ull/Kisa Fotball).

Annonse fra Obos-ligaen: