Ull/Kisa IL fyller 125 år

Ullensaker/Kisa Idrettslag fyller 125 år i 2019. Det skal markeres med jubileumskamp, jubileumsdrakter og en felles feiring.

1894: Ullensaker Skiklubb blir stiftet 16. desember, som nå regnes som stiftelsesdatoen til Ullensaker/Kisa Idrettslag.
2019: 125 år senere fyller Idrettslaget år, og dette må markeres.

Les historien til Ullensaker/Kisa Idrettslag her!

– Dette er jo noe alle lagene i klubben må markere, og vi i fotballen har lagt en del planer for hva vi kommer til å gjøre gjennom 2019-sesongen, sier daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg, og lister opp følgende:

– Hjemmekampen mot Aalesund, 29. september, har vi valgt å gjøre til en jubileumskamp. Der kommer vi til å designe et jubileumsdraktsett, som senere skal auksjoneres ut. Vi vil også samle hele fotballfamilien i idrettslaget til en jubileumsmarkering til høsten. 

JUBILEUMSKLARE: Ullensaker-ordfører Tom Staahle (t.v.) og daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.
JUBILEUMSKLARE: Ullensaker-ordfører Tom Staahle (t.v.) og daglig leder i Ull/Kisa Fotball, Cato Strømberg.

Det betyr at kick-offet som har vært planlagt 6. april utgår og erstattes av 125-års-markeringen.

Følgende melding har også gått ut internt fra Ull/Kisa Fotballs styre, vedrørende avlysningen av kick-offet:

Vi hadde i utgangspunktet håpet å få samlet alle lagene i hele Ull/Kisa Fotball-familien til et kick-off på Jessheim stadion, lørdag 6 .april.

Etter tilbakemeldinger fra lagledere og trenere, som går på at mange er opptatte med andre fotballaktiviteter den helgen, har vi valgt å utsette kick-offet. Hele hensikten med et slik arrangement er å samle alle lagene, fra barnefotballen og opp til våre A-lag på gutte- og jentesiden, men når for mange uteblir har klubben valgt å utsette.

Vi i Ull/Kisa Fotball ønsker naturligvis å markere at idrettslaget fyller 125 år, og kommer i høst til å samle fotballen i et tilsvarende arrangement som kick-offet.

 

Annonse fra Obos-ligaen: