Ullensaker Idrettsråd - Spleis for barn og ungdom.

I dag starter Ullensaker Idrettsråd en Spleis for at vi skal kunne hjelpe enda flere med vårt fantastiske Faddertiltak! Alle skal med!

Faddertiltaket - Ullensaker Idrettsråd

Pengene går uavkortet til Faddertiltaket - Ullensaker Idrettsråd, som bistand til barn og unge med behov for økonomisk støtte til å drive sin aktivitet.

Bli en del av Vår Fadderfamilie i Ullensaker - Støtt Idrettsaktiviteter for Barn og Ungdom!

Ullensaker Idrettsråd har siden 2004 bidratt til at barn og unge i kommunen har fått muligheten til å delta på idrettsaktiviteter og lag uavhengig av deres bakgrunn eller økonomiske utgangspunkt – i det vi kaller for Faddertiltaket. Bare i 2022 hadde vi rekordmange innmeldinger, med 122 nye fadderbarn – og halvveis i år er har vi allerede fått inn 120 stk nye barn og unge som nå får muligheten til å praktisere sin idrett!

Støtt spleisen her -->

I dag har vi 464 aktive fadderbarn – og vi ønsker å hjelpe flere 🧡

Med denne Spleisen vil vi gjerne invitere bedrifter og privatpersoner til vårt viktige arbeid med Faddertiltaket for barn og ungdom i Ullensaker. Corona pandemien var tøff – men dette er tøffere. Alle barn skal ha lik mulighet til å drive med aktivitet i sin valgte idrett. ⭐️

Hvorfor dette er viktig!

Gjennom nærmere to tiår har dette tiltaket bevist at det er et kritisk behov for å støtte idrettsaktiviteter for barn og unge. Det er vår overbevisning at fysisk aktivitet vil gi livslange fordeler, fra fysisk helse til psykisk velvære, samt viktige sosiale ferdigheter.

Vårt mål

Vår misjon er tredelt:

  1. Rekruttere barn og ungdom til idrettslig aktivitet gjennom tilrettelegging.
  2. Åpne for nye idrettsaktiviteter som barn og ungdom kan engasjere seg i.
  3. Beholde aktive medlemmer i idrettslagene gjennom ungdomstiden og inn i voksen alder.

Følg denne linken for å komme til Spleisen,

Hvem hjelper vi?

Tiltaket fokuserer spesielt på å bistå barn og familier som av økonomiske årsaker ikke deltar i idrettslig aktivitet. Med din hjelp kan vi tilby støtte til enda flere.

Din bedrift kan bidra ved å sponse arrangementer eller tilby andre former for støtte. Vi har allerede 5 stk. bedrifter med på laget 👊🏼. Ta kontakt med [email protected] for spørsmål.

Bli med på Spleisen - sammen kan vi gjøre en forskjell i livene til barn og unge i Ullensaker og gi dem mulighetene de fortjener!

Annonse: