Underholdende i 0-0-kampen mot Jerv

Selv om kampen endte 0-0 var det masse action, målsjanser og tre avslutninger i tverrliggeren da Ull/Kisa og Jerv spilte uavgjort i den 24. serierunden.

Gjestene fra Grimstad er for alvor med i opprykkskampen fra OBOS-ligaen og kom til Jessheim Stadion med 45 poeng og tredjeplass på tabellen før runden.

Og det var tydelig at Jerv hadde selvtillit innledningsvis, for de radet opp flere store muligheter i starten av kampen. Jon Olav Norheim hadde en avslutning over og en heading i tverrliggeren, mens han også headet ned til Shuaibu Ibrahim som avsluttet over. Alt i løpet av det første kvarteret.

Diego Campos headet utenfor etter en drøy halvtime, mens det var Ull/Kisa som var nærmest på tampen. Henrik Kristiansen slo inn i ettertrykket etter et angrep ute på høyresiden og på bakre sone løp Sondre Sørløkk seg fri. Han fikk vippet ballen unna en utrusende keeper, før han ble felt etterpå. Mikkel Rakneberg skjøt rett utenfor på åpent mål i etterkant, mens Sørløkk fort skulle ha hatt straffespark.

Ull/Kisa kunne gå til pause som det mest fornøyde laget med utgangspunkt i sjansestatistikken de første 45 minuttene.

Etter hvilen tok det tid før det skjedde stort foran de to målene og 2. omgangs første mulighet kom da nevnte Norheim headet et korridorfrispark utenfor. På den påfølgende femmeteren fant Juba Moula Sondre Sørløkk ute til venstre. Sørløkk gikk innover, men avslutningen gikk over mål.

Med et kvarter igjen kom Jervs største mulighet i 2. omgang da Mathias Wichmann fant Willis Furtado alene ute til høyre. Alene med Stefan Hagerup skjøt han i tverrliggeren, mens Felix Schröter satte returen utenfor.

I sluttminuttene så Ull/Kisa klart giftigst ut. Med tre minutter igjen å spille headet Morten Sundli i tverrliggeren etter et korridorfrispark fra Henrik Kristiansen. Han fikk selv avslutte på egen retur, men inne på streken lå Jens Husebø og ble avvinket for offside da ballen traff han.

Mikkel Rakneberg og Juba Moula hadde hver sin avslutning utenfor det lengste hjørnet og Moula var også involvert på overtid da Kristoffer Gunnarshaug satte han opp på en flott overgang. Dessverre gikk avslutningen over. Det gjorde også Gunnarshaugs forsøk like etterpå og dermed endte det 0-0 på Jessheim Stadion.

Se høydepunkter og videointervju med Steffen Landro nederst i saken!

Et Ull/Kisa-lag med vesentlig bedre energi og entusiasme reiser til Stjørdals-Blink for den svært så viktige bunnkampen på MUS Stadion søndag.Annonse fra Obos-ligaen: