Utelukker taktisk lureri

Vinterens tredje treningskamp går mot HamKam, som også er motstander i serieåpningen på Jessheim stadion 2. april.

Snaue to måneder før det virkelig gjelder, møtes altså Ull/Kisa og HamKam i sesongoppkjøringen. Hamar-laget er tilbake i OBOS-ligaen etter et suverent opprykk fra 2. divisjon i 2017.

De er også motstander når det spilles om poeng mandag 2. april, men Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim utelukker taktisk spill i treningskampen.

– Vi må gjøre det vi har gjort på trening og det vi satser på. Det er dumt å legge om til en en enkelt kamp, og det tror jeg ikke HamKam gjør heller. Det vi ser imorgen er nok noe av det vi ser i første seriekamp også, sier Skogheim.

Ellers er Morten Sundli (fot), Nicolay Solberg (kne) og Herman Henriksen (lår) utilgjengelige. Det samme er Espen Garnås (skulder) og Fredrik Johansen Mundal (hjernerystelse). De tre sistnevnte er på vei tilbake, mens omfanget av smellene Solberg og Sundli har fått på trening denne uken er uklart.

– Vi har hatt en ganske tung periode nå, men har også noen på vei tilbake. Vi stiller slagkraftig uansett, sier Ull/Kisas trener.

Mens Ull/Kisa har slått KFUM Oslo (7-0) og Stabæk (5-1), har HamKam slått Kongsvinger (1-0), Løten (6-0) og Nybergsund (4-1) så langt i vinter.

Se videointervju med Vegard Skogheim her:


Annonse fra Obos-ligaen: