Uttak til Equinor Talentleir G14 og G15

Nye Ull/Kisa spillere klare for landsdels-samling 27 til 30 mars.

Igjen er Ull/Kisa fotball med når noen av landets fremste fotballtalenter møtes til landsdels-samling i Sarpsborg fra 27-30 mars. Magnus Andresen og Andreas Dønnum er med i hhv skyggelandslagstropp G15 og det som kalles G14 Y (to tropper av 18 spillere, ikke rangert).

Magnus har spilt alle sine år i Ull/Kisa mens Andreas spilte sin barnefotball i Eidsvold Turn før han har vært i Kisa de siste årene.

Med dette uttaket har Ull/Kisa allerede hatt 5 spillere inne i 2023, på dette tiltaket som er siste forberedelse for aldersbestemte landslag. Tidligere i år har Lucas Svenningsen deltatt for skyggelandslag G16, Sean Nilsen Modebe for landslag G16, i tillegg til at Kaia Lyngstad nettopp er tatt ut til jentenes tilsvarende tiltak for 14 åringene.

Flere av våre andre spillere i 2008 og 2009 kullene var også svært nær å bli nominert fra NFF og vil garantert få sjansen senere, når skadesituasjon og andre ting ligger til rette.

Vi er svært stolte av at våre unge spillere er attraktive på dette nivået, og gratulerer spillere, trenere, lagkamerater og familie med uttakene!

Annonse: