Uttak til Equinor Talentleir J14 / J15

Kaja Lyngstad fra Ull/Kisa Fotball er tatt ut til Equinor Talentleir i Sarpsborg 23-26 mars.

Vi gratulerer Kaja Lyngstad med uttak til Equinor Talentleir i Sarpsborg 23-26 mars. 

Kaja spiller til daglig på vårt Regionallag J15 selv om hun er J14. Hun har vært med på forskjellige sone/krets aktiviteter en tid allerede. 

Og etter en god periode med god innsats så belønner det seg nå med en plass på talentleiren i Sarpsborg.

Kaja Lyngstad i Ullkisa.jpg
Kaja Lyngstad i Ull/Kisa drakt


Her blir det mange utfordringer og jentene skal igjennom to kamper.

Kamp 1: Fredag 24 mars - Kl 1300 i Østfoldhallen
Kamp 2: Søndag 26 mars - Kl 1000 i Østfoldhallen 

Vi Ull/Kisa Fotball gratulerer Kaja Lyngstad på plassen. 

Følgende beskjed kom fra NFF:

Gratulerer med uttak til Talentleir! Nettopp du er tatt ut fordi du anses som en av de mest lovende spillerne i landet, i ditt alderskull! Hensikten med samlingen er todelt:

1): Vi håper du får ekstra inspirasjon og motivasjon som forhåpentligvis medfører at du trener enda litt hardere og bedre i ukene og månedene som kommer.

2): Vi ønsker at du skal få fotballfaglige referanser og læring som er helt avgjørende for deg som har ambisjoner om å bli en toppspiller og spille med flagget på brystet.
 

Kaja Lyngstad
Kaja LyngstadOg det kommer mange av dere til å gjøre i årene som kommer. Noen av dere kommer også til å spille A – landskamper. De beste kjennetegnes ved at de klarer å fokusere mest på læring og utvikling, og mindre på å «vise seg frem».


Denne samlingen er bare en av mange muligheter i årene som kommer. Slipp ned skuldrene og stol på egne ferdigheter. Målet er at du kommer hjem etter samlingen med nye erfaringer og perspektiver som du tar med deg inn i treningshverdagen i klubb.

Sees i Sarpsborg!

Håkon Grøttland Leder Landslagsskolen
 

Annonse: