Alexander Vangen, Marbella 2018.

Håkull-Vangen klar for ny rolle

Han vil fortsatt være tilgjengelig som spiller, men Alexander Håkull-Vangens viktigste oppgave i 2019 blir å jobbe med keeperne i Ull/Kisa Fotball.

Håkull-Vangen kom til Ull/Kisa før 2010-sesongen, og har vært i A-stallen siden, med unntak av et lite halvår i Fredrikstad tilbake i 2015.

Med sin profesjonalitet og sitt gode humør har han vært en fryktelig viktig miljøskaper i garderoben en årrekke. Selv om det er Stefan Hagerup som har spilt flest kamper, har Håkull-Vangen hatt en strålende innstilling til både trening og kamp, og vi er derfor veldig fornøyd med at han blir med videre i Ull/Kisa Fotball de kommende årene.

Han kommer til å delta på A-lagets treninger to ganger ukentlig som spiller, men ansettes nå primært i en rolle som keeperutvikler i utviklingsavdelingen. Der får han i oppgave å jobbe med keeperne på de ulike U-lagene, samt damelaget.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i klubben. Det blir spennende å jobbe inn mot den yngre avdelingen og A-laget til damene. Jeg har lyst til å bidra til en god utvikling på keepersiden, sier Håkull-Vangen.

– Som aktiv spiller selv har jeg god erfaring fra keeperrollen og føler jeg har mye å bidra med når det kommer til trenerbiten, tilføyer han.

 

Annonse fra Obos-ligaen: