Vårsesongen glipper for Aas

Christian Aas er neppe tilbake i Ull/Kisa-drakten før over sommeren.

Midtbanespilleren, som sammen med Truls Jørstad, har vært Ull/Kisa-kaptein, slet med store smerter i lysken mot slutten av serieåpningen mot HamKam.

Med alle byttene gjort måtte Aas fullføre kampen, men han var ikke med mot Jerv i helgen.

Nå er MR-bildene analysert og dessverre er det dårlige nyheter for Christian, som etter en strålende fjorårssesong virkelig var i rute til å fortsette storspillet i år.

– Bildene viser en avrevet muskel i lysken og vi antar at dette vil ta 2-3 måneder. Vi behandler dette som en vanlig strekkskade, men tidsperspektivet er litt lenger, sier Ull/Kisas fysioterapeut Rune Engen.

Skaden er for øvrig relativt lik den Ole Kristian Langås pådro seg i fjor, og som satte han ut av spill en lang periode.

– Nå må vi bare sørge for best mulig opptrening, så er det naturlig å ta sikte på første kamp etter sommerpausen, forteller Engen, som sammen med Vegard Knutsen har fysio-ansvaret i Ull/Kisa Fotball.

Aas selv var naturligvis nedbrutt over beskjeden.

– Som alle andre hadde jeg gledet meg veldig til sesongstart, og det er naturligvis fryktelig tungt når man får vite dette. Jeg har vel aldri hatt en langtidsskade noen gang, men må bare jobbe knallhardt i perioden som kommer, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: