Viktig borteseier mot Ottestad

Jentene vinner en tøff kamp borte mot Ottestad og nå ser det veldig lyst ut med tanke på A-sluttspill

På mandag ettermiddag reiste A-lag Damer til Ottestad for å spille en avgjørende og tøff kamp for å komme til A-sluttspillet nå til høsten. 

Det er nå 6 poeng ned til Skeid og vi har 21 mål bedre målforskjell. Så det skal mye til for at det ikke går. Når det kun er igjen 2 kamper. 

Neste kamp er hjemme mot Storhamar neste mandag, 19 juni kl 2015. Hvis vi vinner den kampen så er vi Nr 2 på tabellen og møter serielederen Røa Elite 2 i siste innledende serierunde. 

1-0 er et gjennomspill fra Tonje Sandnes til Alexandra Hebo Tangen etter 9 minutter. 2--0 målet er en perle av Henriette J Strand hvor hun først vinner ballen og avanserer før hun klinker til fra 25 m rett i krysset i det 24 min. 

Ottestad reduserer på en dødball i 33 minutt. Lagene går til pause med 1-2 ledelse til Ull/Kisa.

Tilja Davidsen fastsetter resultatet til 1-3 seier i det 66 minutt. 

En første omgang vi styrer mye av spillet, å slipper til lite. I 1 omgang produserer vi 6 store sjanser. 2 omgang er stillingskrig, så scoringen til Tilja etter dødball var viktig for å kunne kontrollere kampen.

Alt i alt vinner vi fortjent mot et solid Ottestad lag. Herlig innstilling og god struktur offensivt og defensivt av jentene som løper og kriger i samtlige 90 minutter som legger grunnlaget for seieren, sier Truls Jørstad.

Merk: 5 seieren på rad!!!!

Se tabellen her!!!!

 

Annonse: