Vil løfte restitusjonsarbeidet til nye høyder

Med Jan Gisle Berger på laget er Ull/Kisas A-lagsspillere i gang med omfattende bruk av massasjemaskinen Z-Roller.

Som et ledd i å utvikle A-laget i Ull/Kisa Fotball ytterligere har man nå inngått et samarbeid med Jessheim-patriot og gründer Jan Gisle Berger, som er hjernen bak massasjemaskinen Z-Roller.

Så langt i oppkjøringen har Berger vært innom Jessheim stadion flere ganger, med foredrag rundt restitusjon samt demonstrasjon av Z-Roller-maskinen. Samtlige A-spillere i Ull/Kisa har nå en slik maskin, for å løfte restitusjonsarbeidet ytterligere.

– For å kunne utøve tøff og intensiv trening, settes det krav til raskere og bedre restitusjon for å forebygge skader, samt fremme bedre prestasjon. God restitusjon fører til at man har mer overskudd fysisk og psykisk. Man er mindre utsatt for skade da musklene tåler mer og at man får mer effekt ut av treningene, sier Berger.

Og forklarer hva Z-Roller hjelper til med i dette arbeidet.

– Idrettsmassasje ved daglig bruk av Z-Roller sørger for at man tømmer musklene for gammelt blod kjapt og dermed får tilført nytt friskt blod med oxygen og næringsstoffer hurtigere. Dette fører igjen til at musklene reparerer seg raskere enn ved at man overlater alt til kroppen selv. Dette sammen med et godt kosthold og god væskebalanse er avgjørende for en god prestasjon. Målet må være at vi i UllKisa retter et voldsomt fokus og blir best i Norge på dette.

Via vår samarbeidsavtale med Berges selskap Zen Products, får alle medlemmer og samarbeidspartnere i Ull/Kisa Fotball svært gode priser på produktene Z-Roller Pro og Z-Roller Lite.

For hvert salg som gjøres får Ull/Kisa Fotball også en kick back. Er du interesserte i å kjøpe maskinen, kontakt Andreas Aalbu på [email protected] eller Fredrik Vestgård på [email protected]

Z-Roller Pro 3.990,- (veil pris 4.990,-) - Massasje for hele kroppen
Z-Roller Lite 2.500,- (veil pris 2.990,-) - Massasje for legg og hamstring

Les mer massasjemaskinene på Zen Products hjemmesider her!


Annonse fra Obos-ligaen: