Walstad vil ha scoring

En offensiv venstreback er klar for Raufoss hjemme på Jessheim stadion, torsdag 14.00.

– Vi har ikke fått årets første seier enda, så det er jo på tide, selv om det ikke er så fryktelig nøye med resultatene i januar og februar. Vi er mest opptatt av prestasjon, men det hadde vært greit å vinne en kamp igjen nå, sier Nikolas Walstad før Raufoss gjester Jessheim stadion.

Kampen spilles torsdag formiddag, med kampstart 14.00. Etter kampen venter tre dager fri etter en tøff treningsperiode.

Etter den oppløftende timen mot LSK forrige uke, hvor det defensive satt vesentlig bedre enn mot Vålerenga før man gjorde mange bytter, har det de siste dagene blitt terpet offensivt. Der er kvikke Walstad klar for å bidra mot Raufoss.

– Jeg ønsker å bli med mye opp i angrep. Det er veldig viktig. Vi har ikke scoret på de to siste, så det hadde vært fint å bidra framover nå, forteller han.

Se videointervju med Rælingen-gutten nederst i saken.

Skadelisten består fortsatt av en del navn. Espen Garnås, Vegard Kongsro, Ole Breistøl, Erik Rosland og Martin Søreide er ute, i tillegg til Martin Trøen og Sebastian Remme Berge. De fem førstnevnte nærmer seg dog mye og flere av dem trener trolig fulle fotballøkter igjen neste uke.

Også angrepsspillerne Anton Henningsson og Sander Werni skal på banen mot Raufoss. Henningsson starter kampen på topp mot klubben han har bøttet inn scoringer for i flere år. Måltyven Werni fra Vålerenga skal være med Ull/Kisa i hvert fall ut februar måned.

Det betyr følgende 11'er fra start mot Raufoss: Christoffer Gjertsen – Ole Kristian Langås, Steffen Jenssen, Morten Sundli, Nikolas Walstad – Sverre Økland, Christian Aas, Sverre Martin Torp – Ole Andreas Nesset, Anton Henningsson, Henrik Kristiansen.

Som vanlig på denne tiden blir det gjort en del bytter både i pausen og utover i 2. omgang.

Husk kampstart 14.00.


 

Annonse fra Obos-ligaen: