William Kurtovic på lån

Ull/Kisa og Sandefjord er enige om en utlånsavtale, som gjør William Kurtovic til Ull/Kisa-spiller ut juli.

Kurtovic ble klar på overgangsvinduets siste dag, og den venstrebeinte midtbanespilleren slutter seg til Ull/Kisa-troppen imorgen.

Selv om han fortsatt bare er 21 år gammel (fyller 22 år i juni), er det en spiller med solid erfaring fra både OBOS-ligaen og Eliteserien som nå skal spille i gult og grønt. I fjor startet Kurtovic 10 kamper for Sandefjord, som overrasket alle da de berget plassen i Eliteserien, og endte som nummer 13.

Til sammen har Kurtovic vært involvert i pene 73 kamper for Sandefjords A-lag. Vestfold-gutten har også svensk pass, og har spilt landskamper for Sverige U20. Før han ble flyttet opp i Sandefjords A-stall spilte han for Sandefjord BK og Store Bergan i barndomsårene.

– Det er litt trist, så klart. Jeg har vært i Sandefjord i mange år nå, men jeg tror det er godt for meg å komme til et nytt miljø, spille fotball og få tilbake litt glede, sier William Kurtovic til Sandefjords hjemmesider.

Han har også vært lagkamerat med Sverre Martin Torp og Kristoffer Normann Hansen tidligere.

– Her får vi en ung og sulten spiller, med veldig spennende ferdigheter. Han kan bekle en rolle som både dyp midtbanespiller og indreløper. Han har vært gjennom oppkjøringen med Sandefjord, og går rett inn og konkurrerer om en plass på laget, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Kurtovic har også spilt Eliteserie i år. Han ble byttet inn i Sandefjords åpningskamp mot Molde.

Om alle papir-formaliteter går etter planen er Kurtovic spillerklar for Ull/Kisa allerede mot Jerv til helgen, og  vi ønsker William hjertelig velkommen til Ull/Kisa Fotball.

Annonse fra Obos-ligaen: