Williams på lån fra Ranheim

Kvikke Robert Williams har sluttet seg til Ull/Kisa-troppen og kommer på lån fra Ranheim.

Etter at Thor Kristian Økland måtte avslutte sin fotballkarriere har det blitt sondert etter en ny venstreback. Nå er det klart at meget spennende Robert Williams kommer på lån fra våre venner i Ranheim, som vet å sende gode fotballspillere til Jessheim stadion slik at de skal utvikle seg videre.

– Han (Sondre Sørløkk) var en viktig faktor til at jeg kom hit, og det skader jo aldri med en ekstra trønder. Ull/Kisa er en veldig fin klubb og når det kom på banen var det egentlig ikke noe vanskelig valg for meg, sier 21-åringen.

Kjøp sesongkort til 2021 her!

I første omgang er Williams Ull/Kisa-spiller ut 31. juli, så gjøres det en ny vurdering om oppholdet forlenges i løpet av sommeren.

– Jeg er en venstreback. God en mot en defensivt, så liker jeg å dra av en mann og å ufordre litt, sier Williams om seg selv.

Han kommer opprinnelig fra Stjørdal, men har vært innom Rosenborg-systemet før han i 2019 var med å rykke opp med Stjørdals-Blink. I fjor var han på banen i så mange som 23 kamper for Ranheims A-lag, hvor 13 av dem var fra start. Han har også 15 aldersbestemte landskamper for Norge G17, G18 og G19.

Se videointervju med Robert Williams her:


Annonse fra Obos-ligaen: